MCDONALD'S SONTPLEIN

MCDONALD'S SONTPLEIN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 393 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Sontplein. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 10:45 Eten was koud, bestelling was niet goed. Bestel daar nooit weer.
22 mei 2022 om 19:23 Lang wachten, en koud eten
18 mei 2022 om 2:22 Het was weer een zooitje
15 mei 2022 om 18:05 Anderhalf uur gewacht op ijskoud eten
29 apr 2022 om 19:26 Snelle en keurige bezorgster, eten was nog warm en smakelijk.
25 apr 2022 om 22:51 1 hamburger.. 50 min later en koud niet vers bah
23 apr 2022 om 2:14 I.p.v grote friet, kregen we een medium friet en ipv de Lipton Ice Tea kregen we een cola. Nog nooit een volledig of juiste bestelling ontvangen vanuit deze Mac. Daarnaast bezorging veel te laat. Bezorgster was wel een vriendelijke dame
22 apr 2022 om 21:19 Patat erg koud
20 apr 2022 om 15:22 Verkeerde bezorging. Moesten we alsnog zelf halen of via thuisbezorgd geld terug vragen. Ze wilden het niet zelf bezorgen.
18 apr 2022 om 20:03 Menu besteld... geen frietjes erbij... gelukkig door thuisbezorgd een deel van mijn geld terug gekregen.
17 apr 2022 om 18:50 ALleen de cola lekte een beetje, de rest geweldig. Precies waar ik me op verheugde
12 apr 2022 om 22:19 Er mist een drankje en de andere drank was een vieze milkshake... echt slechte werk van sontplein... Je krijgt altijd een verkeerde bestelling of mis er iets in je bestelling.. Niet hier kopen!!!!!!