MCDONALD'S SONTPLEIN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 775 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Sontplein. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 20:06 Twee uur wachten en dan zien dat de bezorger ook onderweg nog een andere bestelling doet. Koud natuurlijk.
25 feb 2024 om 20:42 Don't depend on this restaurant to feed you or your family. Absolutely ridiculous. Had to wait over two-and-a-half hours for cold food. What a disgrace
25 feb 2024 om 20:16 Het is nu bijna 3 uur verder en heb de bestelling nog steeds niet binnen. Ik zou ook graag de bestelling willen annuleren maar volgens de Mac moet dat via Thuisbezorgd. Dit krijg ik te horen nadat ik wel 12x hun heb gebeld gedurende deze 3uur…….
24 feb 2024 om 16:33 Ordered four burgers at 1425 on a Saturday and it took until almost 16 to get the order. Expected delivery time was 25-50 min. Gheesus, quite a difference.
18 feb 2024 om 22:36 Het eten was bijna koud. En veel geld voor de bezorging!
18 feb 2024 om 20:51 Prima burgers en lekkere milkshake. Bezorging op zondag duurt echt langer!!
15 feb 2024 om 9:45 Als je van gebakken spons houdt moet je hier bestellen. Hou er wel rekening mee dat je bestelling incompleet is. Pluspunt: medewerker aan de telefoon deed echt zijn best om onze klacht serieus te nemen.
15 feb 2024 om 0:33 Goede burgers en heerlijke milkshake. De bezorging duurde wel wat lang!!
11 feb 2024 om 21:21 Prima burger en frietjes. Zeer vlotte bezorging!
5 feb 2024 om 22:53 Burgers waren prima, maar de frietjes hadden warmer gemogen!! Prima bezorging!!
4 feb 2024 om 19:44 It took longer than 90 min, more like 2 hours. No straws were included and the tomato not removed from the burger. The food was basically cold
1 feb 2024 om 19:29 60 min later dan originele tijd + bestelling incompleet: wordt niets meegedaan, lauwe slappe friet en half afgeleverde quarter pounder. Nooit weer.