MCDONALD'S GRONINGEN SONTPLEIN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 850 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Groningen Sontplein. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2024 om 20:36 Snel en compleet!
13 jul 2024 om 16:14 Bij onze bestelling misten we producten en we kregen verkeerde producten. Toen hadden we naar Sontplein gebeld en zeide ze dat ze geen bestelling van ons hadden en dat we naar thuisbezorgd moesten chatten. Als het goed is word nu ons geld terugestort
12 jul 2024 om 18:51 Drama!!! 2 uur wachten en dan horen dat er geen bezorger beschikbaar is. Bestelling maar geannuleerd!
9 jul 2024 om 16:26 Uitstekende bezorgservice en het eten was helaas niet echt warm meer maar smaakte desondanks heerlijk. Ik ga zeker opnieuw bestellen en raad het een ander ook zeker aan , top !!!
9 jul 2024 om 15:02 Alles was prima
7 jul 2024 om 20:11 Compleet verkeerde bestelling ontvangen. Geen nalevering, alleen restitutie. Sta je dan op zondagavond 20:00.
6 jul 2024 om 21:18 Verkeerde product. Ik moest thuisbezorgd contacten. Nog steeds geen antwoord.
5 jul 2024 om 9:39 Rietje bij milkshake ontbrak en order niet helemaal juist uitgevoerd. Bij happymeal waren snoeptomaten besteld en appelpartjes geleverd.
30 jun 2024 om 22:09 Burger en friet was koud en slap
30 jun 2024 om 20:53 Heeft 1.5 uur geduurd voor het eten werd bezorgd. Alle eten was koud milkshakes waren gesmolten was net lauwe melk. Kinderen wouden het eten dan ook niet opeten. weggegooid geld...
30 jun 2024 om 20:06 Burger was koud en ook de frietjes waren koud en slap.
28 jun 2024 om 3:11 De burgers waren goed, maar ik had 2 grote aardbijen milkshake besteld, maar kreeg een grote bananen milkshake en een grote beker onbekend frisdrankje bij!! Heel vreemd. Er zat niet eens een briefje bij dat ze andere drankjes hadden bijgevoegd!!